Virksomhedsdansk

Står du og mangler ord når du skal forhandle på dansk, er til møde, sidder med kolleger i kantinen eller når du f.eks. skal tale med kunder eller leverandører i telefonen, så er dette det rette danskkursus for dig. Vi tager udgangspunkt i det sprog du har behov for på arbejde, og vi anvender situationer og skriftligt materiale fra din arbejdsdag i undervisningen.

Du lærer at kommunikere i et korrekt sprog tilpasset den sproglige situation og kan få hjælp med et mere fagspecifikt ordforråd.

Hvor, hvornår og hvordan?

Undervisningen kan foregå én-til-én eller på mindre hold på virksomheden. Den foregår på arbejdspladsen og tilrettelægges fleksibelt så den passer ind i din arbejdsdag.

Indholdet tager udgangspunkt i dit arbejdsområde, og du vil få rig mulighed for at øve sproget aktivt på kurset. Udtale og grammatisk korrekthed er en integreret del af undervisningen.

Der er fokus på hver enkelt deltagers individuelle sproglige behov, og undervisningen tilrettelægges derefter. Underviser opstiller sproglige mål ved kursets begyndelse som evalueres med en afsluttende prøve.

Ring eller skriv til link2danish for at høre nærmere.