Dansk online

Er det svært for dig at få danskundervisningen presset ind i din kalender, eller vil du gerne lære dansk inden du flytter til Danmark, så er et onlinekursus i dansk måske det rette for dig. Det eneste du har brug for er en computer med webkamera og mikrofon - undervisningen foregår via Skype og zoom. Pga. Corona foregår al undervisning online for tiden. Vi følger løbende regeringens udmeldinger.

Med et onlinekursus vil du opleve stor fleksibilitet både i forhold til tid og sted. Tidspunktet tilpasses din kalender, og du kan tage undervisningen med ud at rejse hvis du ønsker det. Antallet af lektioner per uge varierer afhængig af dit behov, og vi kan skrue op og ned for antallet afhængig af hvor meget tid du har.

Undervisningen tilbydes på alle niveauer lige fra begynderdansk til skræddersyet virksomhedsdansk. Fælles for kurserne er super intensiv undervisning hvor du lærer et anvendeligt, nutidigt sprog. Materialet downloades fra internettet fra gang til gang inden undervisningen, og du vil få adgang til lydfiler, så du kan vænne dig til den danske udtale.

Lyder onlineundervisning som det rette for dig, kan du kontakte link2danish og aftale tid til en prøvelektion.